Menu

Ansigtsbehandling

Claudias Fodklinik og Velvære tilbyder disse ansigtsbehandlinger.

Teenager: 600 kr. (60 minutter)

Luksus ansigtsbehandling: 700 kr. (1 time og 15 min.)

Hvad er en ansigtsbehandling:

En ansigtsbehandling er en skøn måde at forkæle dig selv på og samtidigt en god måde du kan passe på dit ansigt. Nogle vælger at få en ansigtsbehandling fordi de har problemer med uren hud, tilstoppede porer og hudorme og andre vælger en dybdegående ansigtsbehandling fordi det giver deres hud et ekstra energiboost.

Hvordan foregår en ansigtsbehandling:
Til begge ansigtsbehandlinger bruger jeg Skin Light. Skin Light er en kosmetisk hudslibning, som bruges særligt til ansigtet. Med diamanthoveder og regulerbar vakuum giver den en mekanisk, men skånsom peeling af ansigtshuden. Skin Light øger din huds elasticitet og efterlader den blød og fuld af glød. Derudover udjævner den din hudfarve, stimulerer regenereringen af nye hudceller og modvirker hudorme.

Til den dybdegående ansigtsbehandling benytter jeg mig desuden af Sorisa Diamant slibning af ansigtet. Denne type behandling er en rigtig god anti-age behandling og efterlader huden helt blød.

Bestil en tid i dag. Bemærk ved udblivelse/aflysning af tid: Hvis ikke din tid bliver afbestilt senest 3 timer før, vil du blive opkrævet 400 kr.